Ергенът отпрати три дами от имението

Певицата Киара Маджарова, графичният дизайнер Мария...

Среща на три религии и фабрика за...

Тази събота от 11:00 ч. по bTV приключението „Вкусът на...

Бай Ганьо налази Никол Шерцингер

отпечатай новината

12.01.2016 14:01 | Видян 3242 пъти

Бай Ганьо налази Никол Шерцингер

Новото гадже на Григор Димитров Никол Шерцингер сигурно не знае много за България, но вече усети на свой гръб байганьовщината. Мацката си пусна сладникава снимка с плюшено мече на страницата си във фейсбук, а нашенците сякаш това бяха чакали, пише Всеки ден. Под фотото заваляха коментари с нецензурно и откровено просташко съдържание.

„Никол, Гришо успя ли да разточи и без това широката ти вагина?", гласи първата идиотщина, публикувана под снимката, която повлича крак за още куп други такива. „Бате, един от Хасково я е е*ал тая...", „Ааа, признай, че Гришо те е спукал от е*ане и за това си толко щастлива!" и „Да честитим на Никол първият български х*й в нейната ш*нда. Айде живи и здрави да сме и да е жива България!".
България е жива, но за съжаление и бай Ганьо е жив, е заключението на друга част от българите, които осъждат просташкото поведение на сънародниците си. Така снимката на американската певица стана арена на вулгаризми и препирни по български.

Откакто се знае, че Гришо е с Никол, не липсват и сравнения с бившата му приятелка Мария Шарапова. Преобладава мнението, че Маша е с класи над певицата. Не липсват обаче и поддръжници на Шерцингер, които твърдят, че е далеч по-красива от тенисистката, която е плоска като дъска.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !