Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Преслава в SEX афера с футболист

отпечатай новината

13.01.2016 09:01 | Видян 5533 пъти

Преслава в SEX афера с футболист

Фолк звездата Преслава има нова интимна тръпка. От около месец певицата се среща тайно с футболист, съотборник на Валери Божинов. Става въпрос за играча от ФК „Партизан" Белград Иван Бандаловски, научи сензационно „Всеки ден". Любовната им авантюра прозряла преди броени дни, когато изпълнителката била забелязана да напуска кооперацията, в която той живее в столичен квартал. Спортистът си бил в България за две седмици, които умело съвместявал в компанията на фолк любимката. Според приближени до добричлийката тя се срещала с Бандаловски от около месец. Отношенията им обаче не били нищо сериозно, а само секс.

Преди вечер те са били забелязани да вечерят и в новооткрития турски ресторант „Джанъм", който е на мястото на бившия клуб „Хедон". Любопитна подробност е, че ресторантът се помещава в кооперацията, в която апартамент има Слави Трифонов. Мълвата реди, че Дългия също се натъкнал една вечер на влюбените млади и доста се учудил.

Когато футболистът си е у нас, той се виждал насаме с Преси, като редували терените си. За запознанството им виновник е Валери Божинов, който ги срещнал преди време на участие на звездата. Още тогава спортистът взел телефона на хитовата изпълнителка и започнали кореспонденция, която впоследствие преминала и с интимни ласки на живо.

„Преслава много го харесва като мъж, но знае, че с него няма как да има връзка, защото разстоянието е пречка. Но пък е на мнение, че щом си изкарват добре в леглото, няма лошо да бъдат само секс партньори и нищо повече", коментира приближена до певицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !