Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Засукана принцеса плени палавия Хари

отпечатай новината

19.01.2016 10:01 | Видян 2254 пъти

Засукана принцеса плени палавия Хари

Макар че го видяха с две бивши гаджета миналата седмица, изглежда принц Хари е намерил новата любов. Купонджията на кралското семейство си е паднал по Принцеса Мария-Олимпия на Гърция и Дания. Според австралийското списание "Нова идея" 31-годишният англичанин е бил представен на русокосата аристократка от своята братовчедка Принцеса Беатрис. И веднага се влюбил до ушите в 19-годишната красавица.

Дамата е запалена любителка на висшата мода и по-специално на марките Christian Dior, Bella Freud, Balmain, Michael Kors и Louis Vuitton. Обича да обикаля с приятели по острови с як нощен живот.

"Направо беше поразен от Мария-Олимпия. Двамата вече имаха няколко срещи и планират да отидат заедно на ски в Швейцария. Роднините на Хари страшно харесват новата му изгора", довери източник на изданието.

Според списанието принц Уйлям и съпругата му Кейт Мидълтън одобряват избора на Хари и определят Мария-Олимпия като „най-добрата партньорка, която е имал до момента”.

19-годишната внучка на последния гръцки крал Константин е дъщеря на най-големия му син Павлос и американката Мари-Шантал. Популярната сред приятелите си с името „Бия” е родена в САЩ, но по решение на родителите си е получила британско възпитание и образование. Там е учила в театрална школа, история на изкуството, графични техники и фотография в Лондон. Мария – Олимпия живее заедно с родителите си и 4-та си по-малки братя.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !