Близо 100 000 японци са на възраст...

Броят на хората в Япония на възраст над 100 години е...

BMW разтърси екипа си за дизайн

От 1 октомври в дизайнерските екипи на BMW Group...

Ким Кардашиян в депресия заради тялото си

отпечатай новината

19.01.2016 16:15 | Видян 4284 пъти

Ким Кардашиян в депресия заради тялото си

Ким Кардашян и Кание Уест се сдобиха с второ дете през декември, а ето че рапърът вече прави планове за трето. Уви, изгората му е на съвсем различно мнение и категорично отказала да ражда отново. Близки до звездата издадоха пред RadarOnline, че тя била в следродилна депресия най-вече заради формите на тялото си и не искала и да чуе за нова бременност.

„Кание смята, че тя не трябва да взима категорично решение относно бъдещите им бебета, тъй като той много се надява на трето. Но Ким е категорична, че няма да ражда отново“, сподели източникът пред медията.
Въпреки голямото желание на Уест да има още деца от съпругата си, това на практика може да се окаже невъзможно и по медицински причини. Лекарите са предупредили Ким, че тя вероятно няма да може да износи още едно бебе, тъй като и двете й бременности бяха тежки и при тях плацентата й се бе сраснала с матката, което е доста опасно както за плода, така и за бъдещата майка, пише tialoto.
Все пак Кардашян имала алтернативно решение – сурогатна майка, което обаче никак не радвало нейния съпруг.

„Той иска да продължи рода им, но не желае да ползват услугите на сурогатна майка за целта. И все пак може би няма да има друг избор, тъй като Ким иска да се подложи на процедура за връзване на маточните си тръби“, добави източникът.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !