Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Слави отива в Нова срещу 8 млн.

отпечатай новината

21.01.2016 12:24 | Видян 3099 пъти

Слави отива в Нова срещу 8 млн.

Слави Трифонов се опитва да изнудва Би Ти Ви в опит да качи цената си. Шоуменът №1 в момента води едновременно преговори и с досегашните си партньори, и с ръководството на Нова телевизия. Трифонов отсича, че няма никакви сантименти и ще подпише договор с тази медия, която му даде повече пари.

Преди дни Дългия бе заснет на тайна среща с боса на Нова Дидие Щосел. Двамата са обядвали във вторник заедно в луксозния ресторант "Капитан Кук" в "Маринела". Срещата била договорена от Вики Политова, бивш директор на Би Ти Ви, която в момента е в управата на Нова, научи "Уикенд". Именно тя държи много на Слави и се опитва да го привлече в конкуретния отбор.

Трифонов настоявал бюджетът на предаването му от 24 500 лева на епизод да се запази и дори да се увеличи, а освен това изисква да се плаща и за повторенията по обяд. Водещият настоявал за 30 000 лева за свяко издание на предаването си, както и по още 5000 лева за излъчено повторение. Това прави 175 000 лева на седмица или около 700 000 лева на месец. Тоест Дългия се паззари за годишен хонорар от близо 8 милиона лева.

А за да се премести в Нова телевизия, Слави иска и трансферна сума в размер на 2 милиона лева, която д аму бъде преведена веднага.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !