Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Крисия на ски ваканция в Банско

отпечатай новината

27.01.2016 11:19 | Видян 1299 пъти

Крисия на ски ваканция в Банско

Талантливата певица Крисия има ново любимо занимание - 11-годишното момиченце страстно се е прехласнала по карането на ски. Това разказа нейният баща Марин Тодоров, който е изключително щастлив от разностранните интереси на дъщеричката си, пише "България Днес".Любовта на Крисия към зимните спортове се зародила преди година, когато започнала сериозно да се занимава с карането на ски. Тъй като това няма как да се случи в родния й Разград, семейството на певицата обича да пътува до зимния курорт Банско. Именно там малката изпълнителка има ски учителка, която я въвежда в тънкостите на пързалянето. Преподавателката имала цял клас по зимния спорт, като обръщала специално внимание на всички деца.

Покрай хобито на Крисия се "запалили" и двете й сестри - малката Марина и каката Тифани, които също се впуснали в зимното предизвикателство. През следващите дни семейството на малкия талант планира да се отдаде на пълна почивка в Банско, където децата ще могат да имат повече възможности за забавления. Пътуването ще съвпадне с междусрочната ваканция, така че момичетата няма да изпуснат нищо от учебния материал.

"Обичаме да ходим в Банско, защото познаваме добре мястото и се чувстваме добре там. Децата се забавляват, ние с жена ми си почиваме", казва Тодоров. Той внимателно следи темата с проблемните лифтове, като фамилията му избягва да ги използва за по-голяма сигурност. Само преди дни малко момче падна от лифта на Витоша, като вероятно става въпрос за технически проблем. Бизнесменът силно се надява повече да не се стига до подобни инциденти.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !