Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Риана представи изнендаващо нов албум Anti

отпечатай новината

28.01.2016 13:58 | Видян 1524 пъти

Риана представи изнендаващо нов албум Anti

Барбадоската красавица Риана изненада целия свят, представяйки дългоочаквания си нов албум. Неколкократно отлаганият проект е озаглавен Anti и излиза 24 часа след като певицата пусна и своя нов сингъл Work, в колаборация с рапъра Дрейк.

Новото заглавие е най-дълго чаканото в кариерата на Риана. Това е осмият студиен албум в нейната дискография и включва общо 13 нови парчета. Anti ще бъде издаден и в делукс версия, която ще включва три допълнителни бонус песни. През първите 24 часа от своето излизане, Anti се предлага ексклузивно в музикалната платформа Tidal, а след това ще ще бъде разпространен и в други избрани дигитални услуги. На физически носител се очаква да бъде достъпен в началото на месец февруари. Това е първи албум за певицата, след последното ѝ заглавие Unapologetic, което тя издаде през 2012 година.

Обявените гост артисти в Anti са аренби изпълнителят SZA в парчето Consideration и канадският хитмейкър Дрейк в Work, с който Риана вече има няколко успешни проекта.

Anti излиза близо месец преди стартирането на световното турне на Рири, което е в подкрепа на нейния нов албум. Обиколката ще бъде осъществена в компанията на хип-хоп изпълнителите Travi$ Scott и The Weekend, които ще подгреят публиката преди излизането на  харизматичната барбадоска певица.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !