Какво ще кажат хората се завръща в...

Един от най-обичаните британски комедийни сериали –...

Ти си моят живот и съдба: Раева...

Илиана Раева се обясни в любов на съпруга си Наско...

Елза: Радан Кънев и Юксел Кадриев са гейове

отпечатай новината

02.02.2016 16:32 | Видян 2753 пъти

Елза: Радан Кънев и Юксел Кадриев са гейове

Петльовден или празник на хомосексуалистите – всеки нарича 2 февруари, както прецени.
Интересен факт е, че в миналото в Банкя е имало традиция на този ден хомокомпании да резервират цялата градска баня и да празнуват в нея.

Днес в родните хайлайф среди става все по-трудно да остане нещо „скрито-покрито”, та макар някои от родните ВИП-ове свенливо да пазят тайна, че са на „другия бряг”. "ШОУ" потърси колоритната Елза Парини, за да поговорим за онези, които се срамуват от ориентацията си не само в шоубизнеса, но и в другите обществени сфери у нас. Елза се слави с острия си език, а и този път не изневерява на стила си.

"Има популярни хора, които се крият, както се казва „в килера”, и смятат, че е по-добре да не се знае, но хората говорят,и тогава е още по-грозно. Много по-мъжко е да излезеш и да кажеш, „Да, аз съм гей!”, отколкото да се правиш на хетеро и да мъчиш себе си, и околните с театър. Такъв е например, случаят на фолкпевеца Галин. По същия начин съм казвала, че и Радан Кънев, Юксел Кадриев, Иво Аръков и т. н. са гейове, но не защото аз го твърдя, а просто за тях се говори постоянно в тази посока. Има основания да се вярва, че тези мъже лъжат обществото, като претендират да са хетеросексуални.

В шоубизнеса драмата не е толкова голяма, колкото в политиката. Там въпросните „скрити лимонки” стават много лесна мишена, а все пак от мъжете в политиката зависи много. Визирам скандала около Радан Кънев и му съчувствам, но това е животът, така се случва, когато се криеш и си уязвим. Има много политици на ключови постове, които в един момент могат да бъдат изнудвани. Никой не е застрахован...", споделя най.известният травестит в България.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !