Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Тежък инсулт повали Радо Шишарката

отпечатай новината

04.02.2016 15:59 | Видян 2353 пъти

Тежък инсулт повали Радо Шишарката

Радо Шишарката живее втори живот след тежък инсулт, който за малко не го е убил.
Изпълнителят на борческия хит „Тигре, тигре” бил приет по спешност в ИСУЛ след внезапен припадък, който изкарал акъла на близките му. Специалистите в бели престилки веднага констатирали, че има хеморагичен инсулт и се притеснили дали ще могат да помогнат на народния любимец, пише "Уикенд".
Знае се, че смъртността при такава ситуация е  изключително висока. Шишарката обаче успял да прескочи трапа благодарение на бързата намеса на докторите. Радо фъфлел и никой не разбирал какво точно иска да сподели. Медици и приятели се досещали по-скоро по интуиция какво иска да каже, отколкото по разбиране.

Звездата на фолка не се оплаквал от здравословни проблеми, освен когато преяждал с вкусни гозби, а това се случвало през вечер заради бохемския му характер. От време на време вдигал кръвно, почервенявал, но и на това не отдавал особено голямо значение.

Приятелите му допускат, че може би се е притеснил и разчувствал покрай годишнината от смъртта на колегата му и близък приятел Иван Карачоров – Попа, който почина в началото на февруари 2015 г. в Германия. Роднините на Радо били истински притеснени за здравето му.

Докторите така и не дали надежда за пълно възстановяване на ретро звездата на чалгата. Според тях връщането му към пълноценен живот ще стане бавно и трудно. Инсултът е засегнал и крайниците на музиканта, а тепърва ще се разбере какъв е размерът на истинските поражения.Чуждите проблеми бяха по-важни от неговите. Дано сега осъзнае, че е крайно време да постави собствения си живот на първо място”, издават притеснени негови приятели. 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !