Сузанита обикаля Монако по сутиен

Скандалната певица Сузанита заложи на оскъдно облекло,...

Българското име на Тибър - реката,...

Дълго време търсех паралели между името на река Тибър -...

Бащата на Жана я използва за пари

отпечатай новината

11.02.2016 13:07 | Видян 1059 пъти

Бащата на Жана я използва за пари

Жана Бергендорф преживява поредна лична драма в живота си. Певицата неочаквано се е запознала с биологичния си баща Марио, който навремето зарязал майка ѝ, докато била бременна в третия месец. Изпълнителката доскоро бе убедена, че никога няма да прости на татко си, и твърдеше, че не изпитва желание да го види, но преди няколко  месеца сама поела инициативата да го издири. Когато научил за Жана, мъжът хванал първия самолет за България, за да се срещне с нея.

"Как така близо 30 години не се сети, че има дъщеря, но щом разбра коя е, внезапно прояви интерес към нея", коментира за Уикенд близък на изпълнителката. Хората от обкръжението на Жана са категорични, че баща ѝ иска да се възползва от нея. Той бил убеден, че покрай славата щерка му се е замогнала, и целял единствено да извлече финансови облаги от нея.

Бергендорф толкова искала да се срещне с биологичния си родител, че подсигурила самолетните му билети, престоя му в България, развеждала го напред-назад и се стараела всячески да му се хареса.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !