Уилям наруши мълчанието си за рака на...

Принц Уилям обеща да се "грижи" за принцесата на Уелс,...

Македонци пристигат в Съни бийч с...

Група македонци ще пристигне в хотела в „Съни бийч“ тази...

Супер герои на Дисни спасяват Париж от злото

отпечатай новината

17.02.2016 14:01 | Видян 3464 пъти

Супер герои на Дисни спасяват Париж от злото

Дисни отново събира защитници на доброто и покровители на злото за битка в спасяването на един от най-романтичните градове в света – Париж в “Мега-чудесата: на калинката и черния котарак“. Новите епизоди стартират на 22-ри февруари в 17:10 часа и ще се излъчват през седмицата в същия час, по Дисни Ченъл България.

Историята на сериала представя Маринет и Ейдриън - двама, на пръв поглед, обикновени гимназисти, но с малката подробност, че на тях е възложена важната мисия да заловят съществата, отговорни за превръщането на гражданите в злодеи. Въвлечени в това премеждие се превъплъщават в супер герои – Маринет в Калинката, а Ейдриън в Черният Котарак.  Но и двамата нямат представа за истинската идентичност на другия, което прави битката със злото едно щуро и забавно приключение.

Как Маринет и Ейдриън ще се справят с мисията си да спасят Париж, ще надделее ли доброто над злото и как ще се развие любовта между супер героите – феновете на детския канал ще разберат в седмицата от 22-ри февруари!

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !