Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Пак прецакаха Мария за наградите на Палнета

отпечатай новината

18.02.2016 12:36 | Видян 3770 пъти

Пак прецакаха Мария за наградите на Палнета

Оставиха Мара без нито една номинация на Наградите на „Планета“. Въпреки агитациите в профила й и парите на Гущеров, фолк певицата не можа да се вреди за награда, пише Всеки ден. Името на госпожа Гущерова вече го няма в нито една от 15-те категории.

Месеци наред тя пускаше песен след песен, появи се във всички медии, за които се сети, и даже се изруси, за да създаде допълнителен шум около себе си. Издаде албум след години бездействие. И пак – нищо.

Тя не успя да се класира в нито една номинация на финала на гласуването за наградите на ТВ „Планета“. А те не са никак малко. Освен мечтаната „Певица на годината“, има и награди за песен, клип, дует, артистично присъствие, присъствие на голяма сцена, присъствие на клубна сцена, че даже и за музикален идол и всякакви други категории, за които човек може да се сети.

Там като по традиция и тази година се четат имената на Анелия, Емилия, Джена, Галена, Преслава, че даже и на не толкова известните за широката публика Теди Александрова и Яница. Само Мара Отварачката я няма.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !