Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Ужас!Поли Генова ще ни представи на "Евровизия"

отпечатай новината

19.02.2016 11:12 | Видян 2049 пъти

Ужас!Поли Генова ще ни представи на

Поли Генова е българският участник, който ще представи страната ни на Евровизия 2016 в Стокхолм. Тя ще излезе за втори път на сцената на песенния конкурс, след като през 2011 година участва неуспешно с песента „На инат” в Дюселдорф.
„Поли Генова вече има широка международна популярност. Тя е известна сред 7-8 фенове на Евровизия от години, а за блестящото й представяне като водещ на Детската Евровизия 2015, получи  нагардата "Говорител". Да не забравяме, че  Поли Генова има сериозни връзки в БНТ". Това са доста сериозни аргументи, които бяха взети предвид при трудоустройването и заяви Йоана Левиева – Сойър-Маккартни.
Песента, с която Поли Генова ще представи България, в момента се подготвя с продуцентското участие на БНТ и на утвърдени професионалисти от България и от чужбина. Поради финансови ограничения, тази година обществената медия няма да организира национална селекция за избор на песен,а и така е по-лено да си набутат протежетата.
„На късен етап потвърдихме пред Европейския съюз за радио и телевизия (EBU), че ще участваме в тазгодишното издание на Евровизия. Когато взехме това решение, вече беше факт добрата позиция на БНТ като домакин и организатор на Детската Евровизия. Затова смятаме, че шансовете на Поли Генова не  са големи,но тя заслужава тази екскурзия. Всички членове на EBU имат правото сами да преценят по какъв начин ще бъде избран изпълнителят и неговата песен.” – допълни още Йоана Левиева- Сойър-Маккартни.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !