Любимката на шеф Ангелов си тръгна от...

Любимката на шеф Виктор Ангелов - Симона, по-известна...

Съдебен спор върна Нана Гладуиш в...

Уникалният за българския телевизионен ефир формат...

Елена снима под прикритие

отпечатай новината

28.11.2008 18:00 | Видян 8518 пъти | Гласували 3

Елена снима под прикритие

Една от най-обичаните звезди на “Планета”, Елена, засне нов видеоклип към песента “Под прикритие”. Новото музикално предложение на певицата е изцяло авторско – по текст на Росен Димитров и музика на Велислав Драганински. “Под прикритие” е бързо и мелодично парче, което ще ни представи Елена в различна светлина, непоказвана досега.

Видеоклипът е заснет на два различни снимачни терена в София – елитно столично заведение и съвсем нов тунинг център.  Любителите на мощните автомобили ще останат впечатлени от присъствието в клипа на уникално немско возило, единствено в България. Самата Елена също ще покори сърцата на почитателите си с три модерни визии, дело на стилистката Зорница Първанова. Изпълнителката залага на спортно – елегантния стил в пъстри цветове, а интересен грим и прически допълват специфичната й визия.

Елена работи и по нова песен, с която да изненада феновете, а тези дни записа мелодичната балада “Любов не ти остана”.  Певицата ще участва в Коледната и Новогодишната програма на “Планета” ТВ с песните “Ако ти стига” и “Жив или мъртъв”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !