Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Джена дразни Джино със снимки от Дубай

отпечатай новината

23.02.2016 16:29 | Видян 3938 пъти

Джена дразни Джино със снимки от Дубай

Фолк певицата Джена буквално довърши Джино с последните си действия. Изпълнителката замина на романтична почивка заедно с годеника си, като умишлено избра дестинацията, която преди двамата с Бианкалана обожаваха.  

Джена и Наско Стоев от „Канарите“ заминаха за Дубай и певицата побърза да подразни с първите снимки. „На любимото място с любимия“, написа пайнерката в социалната мрежа, разкрива Blife.
Любопитна подробност е, че именно на това „любимо място“ преди няколко години Джино й е предложил брак. Това разкриха близки до Бианкалана, които са потресени от наглостта и безочието на Джена.

„Не спира да го дразни с разни снимки как се мляска с Малкия Канар. И накрая да отиде баш в Дубай с него, където Джино й беше предложил брак. Това си беше тяхното място, сега му прави напук“, дразнят се авери на Бианкалана.

Само преди два месеца Наско Стоев й подари годежен пръстен и двамата вече планират сватбата. Междувременно, Джино все още си няма приятелка и си прави селфита единствено с кученцето си Бентли…

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !