Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Преслава мъсти на Бирмата с Ники Михайлов

отпечатай новината

24.02.2016 10:01 | Видян 5377 пъти | Гласували 1

Преслава мъсти на Бирмата с Ники Михайлов

Преслава и Ники Михайлов са най-новата светска двойка, научи сензационно „Всеки ден". В момента вратарят усилено сваля фолк певицата с любовни есемеси и настойчиви покани за срещи. Двамата са все още в много начален етап от връзката си, но са решили да си отмъстят на бившите си половинки Алисия и Бирмата, издадоха източници на вестника.

Синът на Боби Михайлов е разбрал последен за връзката на Ася от Вакарел с Георги Станоев. Той побеснял от факта, че бившата му любима го е излъгала, че заминава на почивка с приятелки в Албания, и именно заради това се е амбицирал да й отмъсти. Ася от Вакарел му заявила, че връзката й с бившия на Преслава е измислица на жълтите медии. Нямало нищо общо с истината, това били просто писаници на вестниците, клела се певицата и го уверила, че е в Албания на участие. В същото време тя печеше кълки в Тайланд заедно с новата си любов Жоро Бирмата. Това, че е била нелегално на почивка в екзотичната дестинация, е причината изпълнителката на „Мой" да не се похвали с нито една снимка от Тайланд. По принцип фолк дивата обича да се фука със снимки от всичките си екскурзии, нови дрехи, обувки, коли и бижута.

Мамин Ники разбрал за връзката на бившата си половинка с младия бизнесмен от папарашките снимки на двамата, които „Уикенд" публикува в последния си брой, а дни по-късно предаването „Папараци" показа. На вратаря, който в момента е без отбор, му прилошало от кадрите и не бил на себе си от яд, че кака му Алисия го е пуснала „по пързалката".

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !