Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Петя Буюклиева продава дюнери

отпечатай новината

24.02.2016 10:42 | Видян 1943 пъти

Петя Буюклиева продава дюнери

Първата задача на „Звездни стажанти” е да продават дюнери. Сред 14-те личности, които се очаква да преглътнат егото си и да застанат на най-ниското стъпало в корпоративната структура, са певците Петя Буюклиева и Юлиан Константинов.

Двамата обаче ще се състезават в различни отбори, тъй като според регламента, участниците ще бъдат разделени на групи – мъже и жени.„Някои от стажантите ни са в неразбирателство, и то от години. Те обаче ще трябва да го загърбят, с цел да взимат правилни бизнес решения.”, разказва продуцентът Нико Тупарев.

За всяко предизвикателство отборите ще си избират лидер. Мениджърът на победителите ще получава цялата събрана сума от задачата за своята благотворителна кауза, докато капитанът на загубилите ще отива на елиминации заедно с двамата, които според него са се справили най-зле. Кой ще бъде уволняван обаче ще решава „боса” на предаването – Стефан Шарлопов. Въпреки че бизнесменът ще влезе ролята на Доналд Тръмп от Celebrity Apprentice, създателите са категорични, че двамата са коренно различни и не трябва да бъдат сравнявани.

„Звездни стажанти” ще се излъчва два пъти седмично – във вторник и сряда от 21ч., а премиерният му епизод ще можем да гледаме на 15 март.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !