Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Галена отново с вулгарна визия

отпечатай новината

24.02.2016 17:29 | Видян 4491 пъти

Галена отново с вулгарна визия

Галена отново провокира феновете си, като се появи по кожен костюм без бельо и по зърна.
Фолк певицата е известна с това, че не носи бельо и често феновете й виждат или гърдите й, или направо котето й. Сега изпълнителката на „Стара каравана“ показа отново щръкналите си зърна, които бяха напращели под кожения садо-мазо костюм, с който се беше барнала.

Изпълнителката за пореден, но вероятно не за последен път демонстрира вулгарно поведение в името на шоуто и се появи в провокативния тоалет пред феновете си. Облечена изцяло в черна впита в тялото й кожа, певицата умишлено не си бе сложила бельо, пише "Всеки ден".
„Пак мина границите на благоприличието. Може ли така да се появи пред хората?“, цъкаха с език жените в клуба, а мъжете я изпиваха с поглед. Освен че всички имаха възможност да се насладят на настръхналите като смилянски боб гърди на Галена, певицата акцентира и на дупето си.
 
Благодарение на кожения тесен панталон задните й части толкова добре се очертаваха, че все едно бе излязла по собствената си кожа. „Определено всяко участие на Галена е съпроводено с подобни изцепки. Все едно си на еротично шоу“, коментираха критикари.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !