Венета дави мъките си в алкохол менте

отпечатай новината

24.02.2016 17:43 | Видян 2074 пъти

Венета дави мъките си в алкохол менте

Известната със страстта си към алкохола блондинка обърна цели 6 коктейла с шампанско, докато раздуваше актуалните клюки от професионалния и личния си живот, които в момента никак не са малко.

Тя бе в компанията на две други дами. Райкова бе част от гъмжилото на известен открит коктейл-бар, върху чиито високи столове тя и нейни приятелки се бяха настанали на централно място. Прясно съкратената водеща от ТВ7 по никакъв начин не търсеше каквато и да е дискретност, тъй като тя и сподвижничките й се бяха изтипосали на плочките на самата „Витошка“, вероятно разчитайки, че разговорът им ще бъде заглушен от безспирните дюдюкания на останалите, пише "Всеки ден".
В рамките на 3 часа, прегърбена над коктейла си от шампанско и аперитив, Райкова сподели по женски мъката си от проблемите с работата във фалиралата телевизия през трудностите й в брака с Тишо до новите работни оферти, които получила през изминалите дни.

Венета преглътна мъката си благодарение на цели 6 чаши шампанско, което, макар да е считано за слаба напитка, е изключително ударна за организма и главата. Въпреки че е безработна, сметката в заведението бе платена именно от водещата на славното „Горещо“ и безславно приключилото „Дневникът на Венета“, която държеше да почерпи приятелките си за здравето на сина си Патрик.
Момчето преди дни навърши 7 години. И докато Райкова обръщаше коктейли, синът й бе поверен на баба си Цанка. Майката на Венета от няколко седмици е в столицата, като изцяло се е посветила в грижи за внучето си, докато майката кръстосва кръчмите и одумва целия свят.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !