Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ченгета хванаха Благо с миска на калъп в Студентски град

отпечатай новината

29.02.2016 10:43 | Видян 3271 пъти

Ченгета хванаха Благо с миска на калъп в Студентски град

Цивилни полицаи проверяваха най-оборотните дискотеки в Студентски град през уикенда, като влетяха едновременно в няколко заведения около 1 ч. през нощта, когато е пиковият час на стълпотворение от желаещи за купон и алкохолизиране. Управата на заведенията е била "надлежно" уведомена за предстоящите масирани акции, разкриха от персонала на едно от заведенията. Затова и никой не правил проблем за пушенето вътре и фирканите до козирката младежи.

Докато траеше експанзията, десетки младежи нервно чакаха повече от един час на дълга опашка да влязат. Благой Георгиев се оказа една от познатите персони, които попадна в епицентъра на събитията. Цяла нощ татуираният футболист се забавляваше и задяваше малки котета в дискотеката на Константин.

Проверката никак не смути бившият футболен национал. Зализаният мачо се беше съсредоточил върху младите и красиви момичета. Под прицела на Джизъса попадна нова коте. Това е Силвия Теодосиева, която същата вечер бе коронясана с титлата "Lady Bulgaria 2016 - Universe".

Теодосиева е близка с еротичната танцьорка и плеймейтка Биляна Евгениева. Именно с нея Благо Джизъса имаше любовна афера преди две години, припомня "България Днес". Джизъса е набелязал Теодосиева още по време на интимния романс с Евгениева. След като отдавна не е с плеймейтката, а драматичните обрати с новата му жена Есмер клонят към раздяла, Джизъса е отворен за неспирен живот и нови красиви завоевания.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !