Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Бирмата подари нова кола на Алисия за ЧРД

отпечатай новината

01.03.2016 10:29 | Видян 2767 пъти

Бирмата подари нова кола на Алисия за ЧРД

Изпълнителката е обсебена от милионерския наследник Георги Станоев-Бирмата и е пуснала агентите си навсякъде, където богаташът може да бъде забелязан.  На един от последните си фотоси младокът е в компанията на светската репортерка Калина Паскалева, която е близка дружка на Алисия.

Самата певица сподели в едно от последни си интервюта, че когато е влюбена, се превръща в нов човек - болезнено ревнива и обсебваща. "Мога да звъня по 50 пъти на ден на любимия, за да го чуя къде и какво прави"- призна Алисия.

Певицата, която днес навършва 34 години се е уредила с ултраскъп подарък за празника си. Бирмата я зарадвал с лъскав нов атомобил, струващ една торба с пари, пише "България Днес".  Години наред Ася караше джип, подарък от Ники Михайлов. След окончателната им раздяла тя искала да се отърве от всичко свързано с него и именно поради тази прична Бирмата я изненада с нова кола. За първи път от години певицата няма участие на рождения си ден. Тя ще прекара времето си в компанията на сина си и на новия си любим.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !