Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Юлия Юлевич отрече за Джино

отпечатай новината

01.03.2016 17:53 | Видян 1786 пъти

Юлия Юлевич отрече за Джино

Носителката на титлата Мис България Юлия Юревич и победителят във VIP Brother Джино Бианкалана бяха забъркани в грозна интрига. Според писанията в жълтите медии двамата от скоро имали връзка и дори не я криели, появявайки се заедно на светски събития. Повод за клюката стана тяхна обща снимка, направена на модно събитие.

Оказа се, че това е поредната измислица, като и Джино, и Юлия категорично опровергаха слуховете, че са гаджета, пише Blife.
"Пълни глупости. Която и жена да се снима до мен, я изкарват мое гадже. Никога преди да се запознаем на модното събитие в хотел "Маринела", не съм виждал това момиче. Познавам нейна приятелка, с която тя беше на събитието", категоричен беше Джино.

Самата Юлия Юревич също опроверга поредните клюки по свой адрес.
"Това е поредната скалъпена история по мой адрес. Запознахме се покрай моя приятелка, която той дойде да поздрави на събитието, на което бяхме гости. Нямаме никаква връзка", заяви Юлия.

Светските клюкари пък намекнаха, че Джино вече става пословичен с опита си да привлече внимание към себе си, като сам си измисля любовни афери с една или друга родна дама, които не отговарят на истината.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !