Хайди Монтаг топлес в пищна фотосесия

Хайди Монтаг разголва всичко за една от най-расовите си...

Канибал, сервира човешка плът на...

Осъден насилник на деца е обвинен, че сервира човешка...

Травестит направил некролог на Диляна Попова

отпечатай новината

02.03.2016 12:43 | Видян 2178 пъти

Травестит направил некролог на Диляна Попова

Диляна Попова не може да се отърве от безумни фенове, които мечтаят по някакъв начин да се докоснат до една толкова красива жена. Някои просто й пишат любовни послания, други се престрашават да й оставят цвете върху капака на колата, но има и трета категория страстни фенове, които могат да бъдат опасни в своята лудост.

"Много приятели се чудят защо не си създам профили в социалните мрежи. Там, между впрочем, има много такива, но те са създадени от мои фенове. Самата аз се притеснявам от прекалената публичност, защото така привличам наистина опасни люде. Преди време точно във фейсбук с мен се свърза човек, който първо им обясни, че е травестит, а след това буквално ме застреля с изречението: "Искам да ти се извиня, но ти направих некролог и го разлепих по София." Страшно се уплаших. Представете си какъв шок е да минеш по улицата и да видиш подобно нещо."

Диляна решава ад се оплаче в полицията, но близките й я разубеждават, че така още повече ще настрои лудите по петите й, пише Уикенд. Вместо това манекенката си трие профила и предпочита да влиза от този на приятелки. В последно време красавицата толкова се е отвратила от нездравия интерес по свой адрес, че предпочита да прекарва голяма част от времето си в чужбина.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !