Филм-портрет за Кристо с тв премиера

Спомен за световно известния авангардист Кристо ще излъчи...

Адвокатът на Кайли Дженър скочи срещу...

Адвокатът Майкъл Къмп, който защитава интересите на...

Икебаната на крачка от самоубийство

отпечатай новината

06.03.2016 15:58 | Видян 1637 пъти

Икебаната на крачка от самоубийство

Деян Неделчев – Икебаната е пред самоубийство. Певецът се чувствал самотен, изпокарал се с всичките си близки и бил в толкова дълбока депресия, че не намирал смисъл да продължава да живее.
Кризата на изпълнителя на „Съчки събирам“ започнала преди няколко месеца, когато се скарал с брат си Бойко. След като години наред не си говореха, двамата успяха да намерят път един към друг през 2013-а, когато Деян си дойде в България, за да участва в риалитито „Къртицата“. Наскоро обаче братята отново се сдърпали и цялата им стара вражда избухнала с нова сила. Според запознати двамата братя се скарали заради имотни делби. Именно затова преди няколко месеца Икебаната реши да се върне на Канарските острови и се зарече, че още дълго кракът му няма да стъпи в България.

Там обаче го налегнала носталгия. Заради изострените нерви успял да се изпокара и с приятелите си на Канарските острови. Разделил се и с любовника си, с когото били заедно от години, издадоха запознати пред „Всеки ден“. След тази поредна раздяла Неделчев се почувствал толкова самотен, че превърнал жилището си на Канарските острови в истински безплатен хан. В момента той посреща в дома си кого ли не, дава подслон на хора, които дори не познава, само и само да има някой, с когото да си говори и който да го отвлича от черните мисли. Въпреки това обаче, когато остава сам, депресията отново го наляга, твърдят запознати. 

„Чувствам се все по-самотен и объркан. Наистина съм на ръба и се чудя дали изобщо има смисъл човек да се бори и да отстоява нещата, в които вярва. Май няма смисъл да си даваме много зор…“, написа неотдавна във фейсбук Икебаната. После публикува линкове към сърцераздирателни балади.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !