Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Алисия с часовник за 25 бона

отпечатай новината

10.03.2016 09:44 | Видян 1880 пъти

 Алисия с часовник за 25 бона

Алисия може да се похвали, че е една от най-обгрижваните от гаджето си звездни личности у нас. Новата й любов Георги Станоев - Бирмата не спира да я засипва със скъпи подаръци. Последният е часовник за 25 бона, с който певицата се сдоби за женския празник - Осми март, научи „Всеки ден". Говори се, че скъпото бижу Бирмата поръчал от чужбина, като се доверил на свои близки приятели за избора на марка, тъй като самият той не можел да се похвали с кой знае какви познания по въпроса. Часовникът бил част от колекцията на една от най-скъпите и доказани марки на пазара, а именно Ulysse Nardin. Въпросният модел е произведен от 18-каратово розово злато и е инкрустиран с 30 диаманта.

Според познавачи реалната му цена е най-малко 15 хиляди евро, но швейцарската компания правела и големи отстъпки, така че най-вероятно са му свалили от цената, но не много. Някои от моделите даже са с ароматизирана каишка, като парфюмът се усеща с месеци.

Колежки на Алисия се спукаха от завист, като разбраха за новата й придобивка. Много от тях даже подхвърлиха, че се съмняват, че баровецът е толкова щедър, и не изключват бижуто да е реплика от порядъка на 250 - 300 лева със стъкълца вместо диаманти. У нас има безброй сайтове, които предлагат доста прилични имитации, които само окото на опитен познавач може да различи. Приятелите на Станоев обаче са категорични, че той не би си развали имиджа с фалшификати.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !