Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Христо Шопов с Национално турне 2016

отпечатай новината

16.03.2016 14:07 | Видян 2051 пъти

Христо Шопов с Национално турне 2016

Христо Шопов тръгва на национално турне с две постановки - "Човек от земята" и "Догодина по същото време"

След 15 години отсъствие от театралната сцена, привлечен от драматургията и желанието си да изживее радостта от личния контакт с публиката, актьорът с неподражаем почерк - Христо Шопов прие две покани за главна роля в спектаклите: "Човек от Земята" - Театър "Възраждане" и "Догодина по същото време" , с които за първи път през 2016 г. ще зарадва почитателите си извън софийска сцена.
Националното турне стартира на 4април -Бургас, 5 април –Варна, 6 април- Добрич, с постановката "Човек от Земята"с участието на: гост -  Христо Шопов в главната роля и екипа на Театър ,,Възраждане": Роберт Янакиев, Георги Златарев, Мариана Жикич, Даниел Цочев, Ивет Радулова, Яна Кузова, Христо Ботев.

"Човек от Земята"- разказ за един сън, в който се преплитат спомени от 14 000 години. Авторът - американският писател и сценарист Джеръми Биксби, познат от "Стар Трек" и "Зоната на здрача" умело успява да вмъкне в сюжета ключови теми, свързани с история, философия, антропология, биология и квантова физика. В този еклектичен спектакъл, Христо Шопов се превъплъщава в университетския професор Джон Олдман и поднася една забележителна драматургия, заедно с колегите си.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !