Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Шмекера и Митовски пияни на премиерата на „Под прикритие“ 5

отпечатай новината

22.03.2016 15:31 | Видян 1826 пъти

Шмекера и Митовски пияни на премиерата на „Под прикритие“ 5

Актьорът Бойко Кръстанов, който играе новия Шмекер в 5-и сезон на хитовия сериал „Под прикритие“, изпи почти целия наличен алкохол на премиерата на първия сезон, видя репортер на „Телеграф“. Кръстанов бе в компанията на половинката си Виктория, като двамата през 10 минути посещаваха бара с напитки в зала 3 на НДК. Феновете започнаха да шушукат, че двойката стабилно се черпи и утъпка пътека до пиачката на вечерта.

С необичайно приповдигнато поведение изненада и продуцентът на лентата Димитър Митовски. След края на прожекцията, той се качи на сцената, но се държа нетрадиционно и меко казано изуми присъстващите с подвиквания, които фенове оприличиха на типични фолкклишета на певиците на лекия жанр.

„Не ви чувам, не ви чувам“, крещеше с цяло гърло превъзбуденият Митовски в препълнения салон. Той побърза да обяви и че най-вероятно това няма да е последният сезон, както се тръби из медиите от месеци. „Дали това ще е последният сезон, решавате вие. Искате ли нов сезон“, продължи да вика Митовски, а публиката единодушно заяви „Да!“.

На сцената след финала не се появи единствено Куката. Версиите за отсъствието му бяха две – едната бяха лични проблеми, а други твърдят, че го е нямало, защото е бил на снимки.

Захари Бахаров бе в компанията на половинката си Диди Алексиева. Със съпругите си бяха още Кирил Ефремов и Дарин Ангелов, които ще се появят на екран в 4-ти епизод на новия сезон.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !