Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Рийз Уидърспун празнува рожден ден с куп звезди

отпечатай новината

23.03.2016 16:28 | Видян 1343 пъти

Рийз Уидърспун празнува рожден ден с куп звезди

За разлика от много други хора, които предпочитат да не празнуват 40-ия си рожден ден, Рийз Уидърспун, не само че го отбеляза, но при това го направи с няколкодневен купон.

През уикенда сладката блондинка събра куп звезди на парти в Лос Анджелис. Сред присъстващите бяха актрисите Никол Кидман и Дженифър Анистън със съпрузите си, колегите им Робърт Дауни-джуниър и Матю Макконъхи с половинките си, Кейд Хъдзън, Елизабет Банкс, Кортни Кокс, Тейлър Суифт и много други.

Повечето гости не пропуснаха да споделят в социалната мрежа снимки и мили пожелания към рожденичката. Самата Рийз също шерна няколко кадъра, един от които показва как се готви да духне свещичките на тортата си пред погледа на Никол Кидман. Под музикалния съпровод на китарата на Кийт Ърбън, Уидърспуун изпълни песента Sweet Home Alabama. Разбира се, това съвсем не беше единственото изпълнение на вечерта. Тейлър Суифт не пропусна да поздрави дружката си с няколко парчета.

Рийз е сред любимките в Холивуд. Тя е майка на три деца от двама съпрузи. Носителка е на Оскар за ролята си на Джун Картър в "Да преминеш границата".

Източник: ELLE

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !