Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Съпругата на президента бременна от друг

отпечатай новината

24.03.2016 14:06 | Видян 3563 пъти

Съпругата на президента бременна от друг

Юлиана Плевнелиева е забременяла от друг мъж и се е наложило да направи аборт, за да не позори съпруга си. Непокорната дама, която изкара целия мандат на държавния глава без да се появи нито веднъж до Росен Плевнелиев като законната му половинка, е допуснала да зачене от новия си любовник, научи сензационно „Уикенд” от хора от най-близкото обкръжение на президентската фамилия.

От няколко месеца Юлиана поддържа връзка със значително по-млад от нея господин. Той е красавец, на 36 години, и работи като адвокат по международно търговско право. С президентската съпруга са заедно сравнително от скоро. За кратко замразяват отношенията си миналото лято, когато внезапно почина най-малкото дете на Плевнелиеви Филип. После обаче отново се събират и вече дори живеят на семейни начала в луксозен апартамент в идеалния център на София.

Оказва се, че покрай избухналата страст, Юлиана е успяла за забременее. Г-жа президентшата дори в един момент си била помислила да роди дете от приятеля си, с когото очевидно смята да продължи живота си. В крайна сметка обаче тя решава да премахне плода, тъй като би станал невъобразим скандал, безпрецедентен по света. Никъде и никога не се е случвало съпруга на президент да роди от любовник, докато мъжа й е все още държавен глава.

Публична тайна е, че Плевнелиеви отдавна не са семейство в истинския смисъл на думата и само чакат да изтече мандата на държавния глава, за да се разведат. Документите отдавна са оформени и просто се чака Росен да приключи ангажимента си, за да бъде задвижена процедурата.
Абортът на Юлиана се е случил в средата на януари в луксозна частна клиника, твърди източник на „Уикенд”. Лекарите са били накарани от служители на НСО да подпишат специални декларации, че няма да разгласяват тайната на президентската съпруга. Любопитното е, че в болницата непокорната половинка на държавния глава е била придружавана от любовника си, а не от Росен Плевнелиев.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !