Какво ще кажат хората се завръща в...

Един от най-обичаните британски комедийни сериали –...

Ти си моят живот и съдба: Раева...

Илиана Раева се обясни в любов на съпруга си Наско...

Алисия лови мъже с мрежест бански

отпечатай новината

27.03.2016 11:30 | Видян 4155 пъти

Алисия лови мъже с мрежест бански

Шеметна брюнетка събра погледите с мрежест бански въпреки че е на цели 46 години. Талантливата фитнес инструкторка Алисия Арден демонстрира убийствени форми в бански от типа „Ела и си вземи”. Спортната маниачка изглежда е решила да оплете ново гадже, като лови мачовците в мрежест костюм, който не оставя почти нищо скрито. Брюнетката показа предизвикателни форми на плажа в Лос Анджелис, и то по най-дръзкия начин.

46-годишната фитнес инструкторка се гордее със стегната си фигура и не се свени да бъде провокативна. Тя дори обу мрежест бански, който изглежда благоприлично отзад, но отзад се държи едва на няколко нишки. Американката не изглеждаше да има какъвто и да е проблем с факта, че на сочното й барабанче се наслади цял Лос Анджелис. А бикините й бяха обявени, като най-сполучливите бански в света за лов на нови гаджета.

В нета коментират, че изглежда хубавицата е доста загоряла, щом рискува да събира тен само по мрежеста пеперуда отзад. Не една и две жени обаче, освен завистливи коментари под снимките й, също поеха към фитнес залата, с надеждата да се сдобият с нейното тяло.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !