Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Преслава се изложи и като Лили Иванова

отпечатай новината

29.03.2016 15:31 | Видян 1990 пъти | Гласували 2

Преслава се изложи и като Лили Иванова

Пародията на Преслава в „Като две капки вода” предизвика невиждан бум в мрежата. Дори най-запалените фенове на фолк звездата направо я попиляха след гафа с Лили Иванова.
Самоувереността и усмивката на изпълнителката бързо се изпариха, ден след участието й в шоуто. „Това не беше имитация, а пълна пародия”, „Подигра се с феновете, подигра се и с Лили Иванова” гласят коментари на почитатели в нета.

Самата изпълнителка също не си направи особен труд да влезе в образа на Лили, нито пък да се опита да докара гласа й. „Това си беше чалга изпълнение. Тя да не е глуха, че пя така”, възмущават се почитатели на „Като две капки вода”. Само за броени часове близо хиляда души изразиха недоволството си от представянето на Преслава в предаването. Не бяха малко и тези, които заявиха, че фолк певицата си е уредила изпълнението на Лили, тъй като го е пяла стотици пъти по заведенията, пише Blife.
„Тя редовно изпълнява нейни песни по участия. Как можа така да се изложи?”, пишат още почитатели. Трети пък се молят Лили Иванова да не е гледала шоуто снощи, тъй като представянето на Преслава е било невиждана и най-вече обидна пародия на примата.

Самата фолк звезда се хвалеше пред почитателите си, че е щастлива, че ще пее на български и не се притеснява никак от факта, че й се пада именно Лили Иванова. Както се видя обаче, прекалената й самоувереност й изигра лоша шега. А дори най-верните почитатели на добричлийката я попиляха заради изпълнението й.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !