Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Биха Божинов заради жена

отпечатай новината

06.04.2016 10:38 | Видян 2963 пъти

Биха Божинов заради жена

Доста по-срамна история от свалките с „малки котета" се опитва да запази в тайна футболистът Валери Божинов. Бившият на Николета Лозанова е бил натупан в оборотно столично заведение, и то така, че се е наложило да бъде спасяван от шефа на „Левски" Георги Иванов - Гонзо, научи ексклузивно „Всеки ден". Бизнесменът Павел Лазаров, трениран и с мускули, каквито Валери няма как да развие от писане на есемеси, го е накарал да коленичи на пода в оборотния ресторант „Джанъм" на столичния бул. „България", а ако синята легенда не се е бил намесил, Божинов най-вероятно е щял да попадне скоростно в травматологията, разказват очевидци.

Причината за сблъсъка, разбира се, е жена. И то съвсем не случайна красавица, а плеймейтката Мария Цветкова, която от близо година е гадже на атлетичния Павел. Преди това тя разбуни духовете в клана Диневи, след като отвя главата на женения Динко Динев и дори му роди син, но малко след това той се събра с половинката си, а Цветкова се втурна в обятията на прясно разделения с Русата Златка Павел.

Преди няколко седмици Валери Божинов решава да упражни чара си върху Мария Цветкова. Плеймейтката обаче бързо му дала знак, че не просто не й влияе, ами направо я притеснява и го помолила да отмести вниманието си от нея. Това сякаш подействало като афродизиак на Валери и той още по-настървено се впуснал в поредната свалка тип „малко коте".

Да де, ама на Мария й кипнало и се оплакала на гаджето си Павел. Тъй като и тримата се оказали в едно и също модерно в момента заведение, мускулестият приятел на Цветкова решил да обясни на Валери да не си и помисля повече да нахалства пред Мария. Младият бизнесмен отишъл до масата на Валери, за да го помоли да спре да притеснява дамата му. Божинов обаче се направил на интересен пред компанията си и нахално му отвърнал с клишето: „На гаджето ти ще му отива известен мъж като мен". При този отговор Павел направо побеснял. Младият бизнесмен веднага скочил върху футболиста, извадил го с една ръка от сепарето му и го проснал на земята. Според свидетели Валери изял и няколко шамара, преди от съседна маса да скочи Гонзо, който все пак успял да усмири разбеснелия се Павел.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !