Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ирина Шейк пак се пусна по бельо

отпечатай новината

06.04.2016 17:26 | Видян 1599 пъти

Ирина Шейк пак се пусна по бельо

Бившата половинка на Кристиано Роналдо и настояща на холивудската звезда Брадли Купър със сигурност е една от най-желаните жени на планетата. Екзотичната украинка постоянно краси кориците на най-добрите модни списания и застава редом до известните модни дизайнери по време на техните ревюта. Перфектното ѝ тяло не може да омръзне на никого, още по-малко, ако е показано в цялата му прелест по бельо.

Ирина Шейк радва всички свои фенове с последния проект за Intimissimi, позирайки с последните предложения на марката. Красавицата смело демонстрира форми в новия каталог „Perfect Bra”, в кадрите на който забелязваме украинката в предизвикателни пози и комплекти от сутиен и бикини. Класическата палитра от черно и бяло се откроява и в решените в черно и бяло снимки, а деликатната дантела е детайлно подчертана с майсторска изработка, пише tialoto. Каталогът съдържа общо 20 на брой визии, като в допълнение е съставен своеобразен наръчник със съвети за сутиена и бикините.

Ирина Шейк дебютира за марката през 2007 година, а сега се завръща за един специален повод – юбилейната 20-та годишнина.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !