Хотелът, който плаща на гостите, ако...

В Сингапур вали средно 171 дни в годината. Въпреки това,...

Кимбо от улицата до UFC: Историята на...

Тази седмица сме решили да разгледаме историята на една...

Деян Топалски сваля Моника Валериева

отпечатай новината

11.04.2016 11:02 | Видян 1778 пъти

Деян Топалски сваля Моника Валериева

В гореща любовна афера се забърка скандалната Моника Валериева. Силиконката, която се прочу като любовница на Валери Божинов, се оглежда за нова жертва, пише "България Днес", като публикува и снимка на флирт между нея и ММА боеца Деян Топалски.  Двамата бяха съквартиранти в къщата на "ВИП брадър". Пред камерите Моника на няколко пъти демонстрира интерес към мачото. По това време Деян бе обвързан и подмина с лека ръка интереса на брюнетката към него. Вместо да отшумява, по всичко личи, че искрата се задълбочава с времето.

Моника и Деян се срещнаха случайно на концерт в НДК. Още щом зърна плеймейтката, Деян побърза да отиде при нея. Той внимателно се огледа за свободни места и се мушна точно пред Моника. Играта не спря дотук. Няколко минути по-късно Валериева помоли Деян да направи снимка на нея и придружителката й. Топалски с охота прие предложението и последва дълга фотосесия, за да може силиконката да си хареса перфектна снимка за Фейсбук.

Свободното поведение на Деян е продиктувано от факта, че той се раздели със сериозната си приятелка. Спортистът имаше връзка с Гергана Капзималова, която участва в риалити предаването "Женени от пръв поглед". Двамата изглеждаха много влюбени и дори правеха сериозни планове за бъдещето, но до сватба така и не се стигна.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !