Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Весела Тотева с анорексия

отпечатай новината

11.04.2016 12:26 | Видян 3029 пъти

Весела Тотева с анорексия

Весела Тотева е станала кожа и кости. Футболната половинка хвърли в потрес всички с последните си снимки, на които е болезнено слаба, видя репортер на „Всеки ден". Според слуховете жената на бившия национал Елин Топузаков - Топчо се е разболяла от анорексия.

Русото миньонче, което се изявява като дизайнерка, е заковало кантара на 39 кила при ръст от метър и половина. Веси винаги е била слаба, но не чак толкова. Докато се изявяваше като водеща на фолк предаване, тя имаше нормално телосложение и изглеждаше много добре. След сватбата си с Топчо Тотева махна силикона и залиня, но в последните месеци е плашещо кльощава.

Дори и приятелите й се притесняват за нея, но тя самата не осъзнава, че е жертва на коварната болест. Блондинката без притеснение качва храната, която консумира, горда, че е в минимални количества. Закуската на екс телевизионната водеща се състои от 2 ягоди, 1 орех и 15 грама сирене ементал. За обяд красавицата похапва домат, стрък магданоз и чаша вода, а вечерята й се състои от една ябълка и чаша мляко.

Лицето на Топузакова е изпито, скулите й са се врязали в лицето, единствено силиконовите й устни стърчат. Краката на дизайнерката са най-плашещи - като клечки. Тя отказва да признае, че има проблем и продължава да гладува, да тренира неуморно във фитнеса и да не взима мерки относно слабото си тяло.

Жената на Елин е убедена, че може да съвмести задълженията си на съпруга, майка, жена с успешна кариера и именно това е довело до критичното й тегло и анорексията.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !