12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Галена се върна с четвърт милион от Америка

отпечатай новината

12.04.2016 09:02 | Видян 2584 пъти

Галена се върна с четвърт милион от Америка

Галена може и да не стана Певица на година, но пък се очертава като най-богатата звезда в „Пайнер". Фолк фурията се е върнала от турнето си в САЩ и Канада с четвърт милион, които изкарала само за месец, подшушнаха пред „Всеки ден" хора от бранша. Отделно от това били другите й доходи.

Всеки билет, който Галена е продала зад океана, е бил с цена 40 долара, издадоха запознати. По информацията на „Всеки ден" на участията й буквално не е имало къде игла да падне - толкова претъпкани са били заведенията, в които е пяла. Огромните й приходи били чиста печалба, защото за това турне от нейния собствен джоб не е излязла и стотинка, шушукат колежките й. Средствата за провеждането му са били осигурени от спонсори. Именно защото й вързаха тенекия с парите, се наложи заминаването й да се отлага цели три пъти. Когато обаче все пак успя да отпътува, смядовката признала, че са си стрували нервите, които е хвърлила, докато убеди бизнесмените да инвестират в нея. Досега нито една родна чалгаджийка не е успявала да се похвали с 250 бона, прибрани за десетина изяви.

Но фолк фурията очевидно не се задоволява само с парите, спечелени зад океана. Веднага след като се върна в България, тя тръгна по участия и по нашенските кръчми. Проверка на „Всеки ден" показа, че си е оставила само 3-4 дни почивка, а след това всеки божи ден пее някъде в страната. За всяко участие тарифата й е 6000 лева. Ако прави средно по 20 в месеца и си дава по два дни почивка всяка седмица, това прави 120 бона на месец. От тях в джоба й отиват само около 50, другите са за продуцентите. Но пък тя се радва на добри бакшиши, за които не се отчита пред никого и които в някои отделни случаи могат да задминат дори шестте хиляди, искани от продуцента й.

Певицата със сигурност не плаща данъци върху бакшишите. Говори се също, че не обявява и всичко, което взима по официална тарифа. Най-малко една трета от участията й били договаряни „без касова бележка" и не се отчитали.

Дори и тези доходи обаче не са всичко, което влиза в джоба на Галена. Тя печели и от модната марка, която лансира заедно с приятеля си - стилиста Добри Киряков. Двамата са успели да запалят по моделите си много от звездите на фолка, а по абитуриентските балове парите буквално се стичали в джобовете им.

От всичко това става ясно, че Галена със сигурност печели най-малко по милион и половина на година. Колко от тези пари обявява публично, е друг въпрос.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !