Мъж разказа какво е преживяването на...

Запален пътешественик хвърли светлина върху това какво...

Транс жената Джесика Алвес се...

Джесика Алвес е на лов за любов и разкри, че е...

Емануела пропищя от интригите на Анелия

отпечатай новината

20.04.2016 15:03 | Видян 2769 пъти

Емануела пропищя от интригите на Анелия

Емануела е пропищяла от мръсните номера на колежката си Анелия. Новоизлюпената пайнерка била в потрес от своята конкурентка, която си показала рогата, след като преди десетина дни легна с бащата на детето й Митко Динев.

Откакто се озовала в едно легло с бившия на Емануела, Анелия не спирала да злослови по нейн адрес. Зад гърба й я наричала с всякакви обидни епитети и пускала слухове, че откакто е без мъж, предлага секс за пари, за да свързва двата края. Дори обявила, че скорошното турне на зеленооката певица в САЩ е била финансирано от неин любовник, с когото е слагала рога на Динев, разкрива Всеки ден.
Всичко това било изречено в отсъствието на Емануела, но така, че да стигне фо ушите й. Грозните нападки на заралийката давали отражение върху и без това недотам добрите отношения на Емануела и Митко. А това се отразявало и на детето им, което е само на годинка.

Всички тези проблеми ежедневно вадели Емануела от кожата й и я докарвали до бяс.
"Тази Анелия що не се види на какво прилича, свиня дебела? Какво е тръгнала да се занимава с мен? На малкия ми пръст не може да стъпи!", фучала певицата пред приятелки. Бившата на Коко Динев мразела предшественичката си не само защото й е конкурентка в бранша, но и защото има дете от Митко, а самата тя успяла да влезе в леглото на милионера от Свети Влас само веднъж и след това той не й се обадил.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !