Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Ъпсурт с абсурдна премиера на новото си видео

отпечатай новината

04.12.2008 16:20 | Видян 4781 пъти | Гласували 3

Ъпсурт с абсурдна премиера на новото си видео

Продуцентите на Ъпсурт подготвят уникална за България кампания за представяне на новото видео на хип-хоп триото „Допинг тест”. В продължение на два месеца екип от специалисти разработва проект за сайта www.upsurd.bg, на който клипът ще може да се гледа ексклузивно в периода от 8-до 12 декември. Интернет страницата на Ъпсурт е без аналог, изключително интерактивна и заредена с десетки изненади за феновете. В момента на сайта могат да се гледат кратки клипчета, които разкриват отделни части от мейкинга на видеото.

Сингълът, дует с Дичо, беше представен премиерно на наградите на ТВ ММ, а във видеоверсията, заснета от режисьора Стоян Радев, участва и балет Нова. Според продуцентите от Free Agents това е най-забавното видео за 2008, след клипа за партийния конгрес на БСП.
Клипът е заснет в  зала Фестивална, а снимките продължили цяла нощ. Стоян Радев споделя, че има достатъчно материал, който показва Живота като една нелепа напредвара, скачане с брашнени чували и лутане в пустотата на материалното...разбира се, с известна доза делириум.

„Нагледахме се на какви ли не глупости през последната година” – казва Ицо Хазарта, - хора полудели от лесно спечелени пари, желанието за известност, употребата на твърде много некачествени наркотици. Това е една пародия, в стил френски бардак отпреди Гилотината в абсурден микс със Спартакиадите от преди 10 ноември.”

„Нямаме избор – в тази страна сме обречени още дълго да ни слушат и гледат, колкото и да не ни се иска – казва в заключение Бъч от Ъпсурт, сочейки към надпис в зала Фестивална: „Спортът за един мирен свят” – написан от незнаен демагог през далечната 1976 година.
„Пийте повече витамини и енергийни напитка!” – обажда се някъде от ноемврийската мъгла Бат Венци.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

галерия

Няма коментари към тази новина !