Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Румънеца и Енчев предизвикаха най-голямото задръстване в Истанбул

отпечатай новината

05.12.2008 09:50 | Видян 3447 пъти | Гласували 1

Румънеца и Енчев предизвикаха най-голямото задръстване в Истанбул

Най-бързо рапиращите изпълнители в Европа, Румънеца и Енчев предизвикаха истински фурор, след като влязоха в Истанбул с два гигантски дванадесет-метрови Хамъра-лимузина. За голяма изненада на изпълнителите се оказа, че турските граждани никога не са виждали подобно нещо, тъй като в Истанбул има една единствена лимузна от 95-та година. Нестандартният воаяж  доведе до огромно за мащабите на града задръстване, в което стотици коли минаха едва 5 км за час и половина . Не закасняха и реакциите от страна на пазителите на реда, които спряха изпълнители и огромните бял и черен Хамъри, познати ни от последния клип на популярното дуо – Burn . “Вместо документи полицаите ни помолиха да се снимат с Хамърите, а след това им дадохме автографи” – не могат да повярват момчетата .

Поводът да бъдат в Истанбул, бе покана за среща от една от най-известните турски поп изпълнителки - Нес. Тя попаднала случайно на техния хит Шатрата, в които се влюбила от първо слушане. Красавицата помолила мениджъра си да издири двамата изпълнители, тъй като много искала да направи съвместен проект с тях. “Изненадахме я , като се появихме на нейн live , а тя веднага ни покани на сцената, където имровизирахме, а Нес танцуваше. Последвала вечеря в един от най-луксозните ресторанти на Босфора. Репортерски екип на най-големият тв канал в Турция АТВ ги издебнал в ресторанта, тъй като нямал търпение да разбере кои са тайнствените любимци на Нес. “Журналистите бяха силно впечатлени от факта , че бъдещият проект ще бъде изпълнен от българин , румънец и турска изпълнителка. Бяхме обявени за първият истински балкански проект”. След изтоштителен ден в даване на интервюта, момчетата получили още една изненадваща покана, от един от съветниците на кмета на Истанбул. „Поканиха ни в балната зала на кметството ,в която имаше 250 кг. злато по стените и тавана и ни почерпиха с турски шоколад”, споделят изпълнителите.

Румънеца и Енчев поставиха рекорд по даване на интервюта в Истанбул , като за два дни бяха пред обективите и микрофоните на 8 от най-големите турски медии. Последният сингъл на групата е в ротация в южната ни съседка.

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !