Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Плейбойката Златка раздели двойка на Острова на изкушението

отпечатай новината

31.10.2007 11:08 | Видян 23530 пъти | Гласували 1

Плейбойката Златка раздели двойка на Острова на изкушението

Тази седмица стартира най-високобюджетният проект на Нова телевизия – Островът на изкушението. СЛАВА вече знае една от тайните, които зрителите ще гледат в предаването. И веднага я споделя със своите читатели...
„Разделяй и владей” вероятно е мотото на една от момичетата на късмета на Острова на изкушението – Мис Плеймейт 2007 Златка Райкова.
По неофициална информация блондинката от Пазарджик изпълнила перфектно своята мисия, разделяйки една от четирите двойки в шоуто! И тъй като в концепцията на предаването са сексаферите, чиято цел е да скарат влюбените, сами си отговорете как е станало това.
Ако се вярва на мълвата, младежът на име Филип Лазаров - топмодел на агенция Уебмоделс (същата, от която е и Жоро Хубавеца от Сървайвър), не устоял на прелъстителната плейбойка.
Той кривнал от правия път,  сгазил лука, или с няколко думи: скочил в наблъсканото с подслушващи устройства легло на Златка.
Половинката му – сладката Милена, с която от 4 години били неразделни, не простила факта, че той е правил секс с друга. Не й останало друго, освен да сложи край на връзката си с манекена.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !