Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Гери-Никол оборотна колкото Преслава

отпечатай новината

28.04.2016 14:17 | Видян 3405 пъти

Гери-Никол оборотна колкото Преслава

Нахаканата Гери-Никол вдигна мизата и стигна кака си Преслава. Непълнолетната поп дива, която има две песни на кръст, вече не излиза на сцената в някоя дискотека за сума под 6 бона. Доскоро цената й бе с хилядарка по-надолу, но Гери-Никол явно е преценила, че не може да се продава колкото повече фолк изпълнителки.

Така за кратко време и два скандални клипа, на които демонстрира пищни форми и разюздано поведение, варненката си издейства надница като на Преслава, която се мъчи да гради кариера и име дълги години. Нестихващият интерес към Гери-Никол, породен най-вече от провокативния й имидж, а не от певчески й възможности, я е поблазнил да се вживее като примадона.

След бума на клубните си участия преди няколко месеца, сега изпълнителката на "Момиче като мен" брои ангажиментите си на пръсти. Все по-малко собственици на заведения се навиват да я канят, защото им излиза прескъпо, пише България днес. Гери-Никол обаче лежи на максимата, че скъпите неща не са за всеки и няма намерение да си сваля цената, а се надява след като пусне третата си песен отново да наддават за нея. Ученичката прибира в джоба си целия хонорар и шумът на парите явно й се е усладил и е замългил реалната й преценка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !