Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Гринго: Софче, прости ми, че те бих!

отпечатай новината

04.05.2016 15:26 | Видян 2073 пъти

Гринго: Софче, прости ми, че те бих!

Драмите на Софи Маринова нямат край. Броени дни след като разказа за системния тормоз, който е търпяла от човека до себе си, и се зарече повече да не погледне мъж, ромската перла отново е пред дилема. Певицата не знае да прости ли на Гринго, или да продължава да го държи далеч от себе си. Той пък публично й се обясни в любов вчера и поиска извинение.

"Софче, любов моя, обичам те много и за първи път в живота ми се случва такова нещо. Не знам какво е това - магия ли е, какво е, да се влюбвам в жена и просто за миг да не си взема мислите от нея и просто да си постоянно в мене, Искам да съм с тебе завинаги! Обичам те много!" С тези думи се обърна вчера към Софи любимият й Тодор Давидов, познат още като Гринго. Той публично поиска прошка за всичко, което й е причинил, твърдейки, че каквото и да е то, е било от любов.
"Чакам някаква прошка от нея", каза обвиненият в домашно насилие охранител.

Софи буквално онемя от излиянието му. "Не знам какво да кажа. Смаяна съм", призна певицата пред Всеки ден. Тя не можа да отговори на въпроса ще прости ли на човека, когото очевидно все още обича въпреки боя, тормоза и заплахите не само към нея самата, но и към сина й Лоренцо, или ще продължи да го държи далеч от себе си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !