На 1-и май започва Националният...

И този май на голям екран ще бъдат показани всички...

В новата реалност в Темата на NOVA

Как изкуственият интелект ни променя? Как влияе върху...

Мегз от "Къртицата" пак жертва

отпечатай новината

09.05.2016 10:40 | Видян 6419 пъти | Гласували 1

Мегз от

Дизайнерката Миглена Каканашева, която управлява една от най-успешните модни марки у нас, очевадно е трън в очите на родната конкуренция. Преди дни тя стана жертва на хакерска атака, която удари многобройните й последователи в социалните мрежи. Instagram акаунтът й бе разбит и за секунди престъпниците успели да сменят името на профила, да изтрият не малко снимки и да блокират огромна част от последователите й.

Афектираната Мегз изля гнева си публично: "Офффффф какви са тези хора, ще полудея вече.. Когато ми изпотрошихте магазина, преглътнах. Когато ми пращате проверки всеки ден, преглъщам. На смешните ви поръчкови статии, пак. Но това да искате да ни хакнете акаунтите в социалните мрежи, вече е прекалено. Първо Facebook, сега Instagram- ни. Половината снимки, последователи, пароли всичко изтрито за секунди. И на луната да се качите, никога не може да ни отделите от всички, които всеки ден избират Мегз. Колкото мен не може да продавате, примирете се."

Първоначалната версия за посегателството била, че е извършено от ревнив обожател на Меги, който е целял да огранизи комуникацията й с евентуални други мъже, но тя е категорична, че мотивът на хакерите е бил да се открадне фенската маса на бранда й, тъй като преди няколко дни тя силно ги подразни, публикувайки си снимка, на която се е качила на купчина от десетки метра плат, необходим й за изработката на многобройните й поръчки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !