Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Камелия на концерт на Дино Мерлин

отпечатай новината

05.12.2008 16:00 | Видян 12796 пъти | Гласували 2

Камелия на концерт на Дино Мерлин

Изпъстрения с празници месец декември е сред любимите на Камелия, която вече е в страхотно предпразнично настроение. На 8-ми декември сексапилната певица се готви да празнува, защото все още е студентка по поп и джаз пеене в НБУ.

По традиция на Бъдни вечер и Коледа певицата ще остане у дома, за да празнува със своето семейство. За 11-та поредна година в Новогодишната нощ Камелия ще весели с хитовете си своите верни почитатели във Варна. Неотдавна звездата на телевизия “Планета” имаше мини-турне, включващо три концерта в Македония.

Камелия се завърна от нашата съседка, заредена с много положителна енергия от срещата с невероятната македонска публика. В Скопие датата на участието на българската звезда съвпадна с концерт на нейния любим изпълнител Дино Мерлин. Организаторите експресно намериха три билета и Камелия, нейният музикант Пацо и Цветин се оказаха на концерта на Дино Мерлин. Малко по-късно Камелия бе специален гост на откриването на нова дискотека в Скопие и направи невероятен купон.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !