Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Светла Иванова е първата българска изпълнителка, която получи признание от MTV Europe

отпечатай новината

27.12.2007 12:12 | Видян 4090 пъти

Светла Иванова е първата българска изпълнителка, която получи признание от MTV Europe

Екипът на MTV избра песента „Не казвай Не!”, в изпълнение на Светла Иванова, за коледното издание на класацията „World Chart Express”.  Певицата беше приятно изненадана, когато от българския офис на MTV й съобщиха добрата новина. „Не казвай Не” е една от четирите песни, с които Светла е участвала в престижната класация. Сингълът влезе в Топ 10 на World Chart Express в края на месец юли и явно е бил забелязан от професионалистите от MTV, които решават да го включат в празничния брой на класацията и то на 6-то място.
Обикновено, за да участва дадена песен в World Chart Express, съответният продуцент или артист подава своята заявка. За първи път обаче се случва MTV по своя преценка да излъчи в ефира си българска песен. Със сигурност от телевизията признават европейското ниво на видеото, както таланта и чара на  Светла Иванова.
Последният месец беше изпълнен със събития за Светла – на трети декември певицата представи най-новия си сингъл „Някъде там”. Прекрасната балада веднага спечели сърцата на почитателите на българската музика, а видеоклипът остави критиците без думи. В дните около Коледа Светла с радост подарява на феновете си симпатичното мече, главен герой от клипа „Някъде там”. Мечето се превърна в символ на кампанията и направи Светла Иванова, освен първата българска изпълнителка, която MTV избра да излъчи по своя воля, в първата българска звезда със собствен мърчъндайзингов продукт.
Както Светла Иванова казва: „Коледа е време за сбъдване на желания и мечти. Хубавите неща, които ми се случват напоследък, ме карат да си мисля, че винаги има надежда и че българската музика има шанс да бъде чута извън пределите на страната ни. Пожелавам го на себе си и на колегите си, а на всички българи пожелавам щастие, здраве и сбъднати мечти!”.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !