Определиха “Съседите” за най-голямото...

“Най-голямото откритие беше малък павилион, на брега...

Ясни са финалистите в конкурса Пролет`24

Известни са финалистите в Конкурса за нова българска...

Съдбоносни решения на журито в „България търси талант”

отпечатай новината

17.05.2016 11:17 | Видян 2801 пъти

Съдбоносни решения на журито в „България търси талант”

Дуетът на 14-годишната Пресияна и 16-годишната Мирела от Русе се превърна в любимо изпълнение на зрителите в петия спектакъл на живо в полуфиналите на “България търси талант”. Двете сестри събраха най-висок зрителски вот с интерпретция на вечната “Карузо” и станаха следващите претенденти за наградата от 50 000 лева. “Много добре направихме, че ви събрахме”, коментира след изпълнението им Асен Блатечки. Мирела и Пресияна се явиха поотделно на кастингите, но журито ги събра в един много гласовит дует. “Много сте спяти, това е най-доброто музикално изпълнение на тази сцена”, поздрави ги Михаела Филева, която вчера празнува 25-тия си рожден ден. Десетки фенове на Михаела я очакваха с цветя и подаръци преди началото на живия концерт в неделя, а на сцената на шоуто тя получи малка торта от водещата Мария Силвестър. Петият спектакъл на живо в “България търси талант” изправи една срещу друга две от най-младите участнички в шоуто. Гласовитата Елица Камбурова, която се превърна в истинска сензация на кастингите с изпълнението си на “Камино”, се бори за място на финал с младата гимнастичка Дара Стоянова. Двете бяха класирани от зрителите в топ 3, а вотът на журито отреди Дара да бъде вторият финалист в шоуто вчера. Дара мечтае да стане шампион по художествена гимнастика, но вече е златен медалист в сърцата на зрители и жури. Превъплащението й в малък дракон под съпровода на музиката от “Game of Thrones“ й спечели място в надпревата за голямата награда.
Сред отпадналите полуфиналисти, за които феновете могат да гласуват в онлайн конкурса "Уеб талант”, силно впечатление на жури и публика направиха децата от “Rio Kids”, които излязоха на сцената на шоуто с техните родители и преподаватели. “Това е duende“, възкликна Асен Блатечки на тяхното изпълнение, след което имаше много радостни сълзи. Те останаха на прага на топ 3 за вечерта, тъй като зрителите ги класираха на 4-то място.
Предпоследни в класирането по зрителски вот останаха момчетата от музикалния дует “Copy Rinka”, които според Любен Дилов родиха нов музикален  градински хеви метъл. Малко повече гласове от тях събра фризьора-стилист Налби, който изненада Мария Силвестър с нейн портрет, направен с косата на един от моделите му и доказа, че дори нещо тривиално, като подстригване може да се превърне в шоу от световна величина.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !