Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Райна спаси брат си

отпечатай новината

18.05.2016 15:59 | Видян 2480 пъти

Райна спаси брат си

Огнян, братът на фолк звездата, буквално е пристрастен към дрогата и битката му с наркотиците се е превърнала в кауза за цялото разпиляно като есенни листа семейство Терзиеви, пише Всеки ден.

Преди няколко години родителите на Райна и брат й Огнян се разделят. По същото време певицата е на върха на кариерата си и споделя леглото си с Константин. Твърди се, че именно Коцето е човекът, който запалил брата на брюнетката по дрогата. Страстта му към опиатите обаче продължила и след като сестра му се разделила с Константин и до ден днешен Оги шмърка най-редовно. Запознати разказват, че момчето буквално имало месеци, в които давало всичките си средства единствено и само за бял прах.

Райна е правила неколкократни опити да откаже брат си от дрогата. С приказки обаче не ставало, тъй като той обещавал едно, но действията му показвали съвсем друго. В крайна сметка Райна поела лечението на Огнян в испанска комуна за наркомани, където прекарал два месеца. "Оги се върна нов човек от Испания. Спрял е дори цигарите, ходи редовно на фитнес и цялостно е поел по нов път в живота", споделят негови близки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !