Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Даниел Крейг се отказва от Бонд

отпечатай новината

19.05.2016 14:15 | Видян 1694 пъти

Даниел Крейг се отказва от Бонд

Британският актьор Даниел Крейг е категоричен, че вече не иска да изпълнява една от най-желаните роли в света – тази на Агент 007. Британецът дори отказа баснословната сума от 68 милиона паунда, за да играе и в следващите два филма за Джеймс Бонд, а това е хонорар, който е предлаган на единици холивудски звезди и е двойно повече от това, което актьорът е спечелил досега. За участието си в предишните четири ленти за Агент 007 Крейг е забогатял с 38 милиона британски лири, което автоматично го превръща в най-високоплатеният Бонд в историята.

Актьорът вече е заявил на продуцентите от MGM решението си да не играе повече ролята на най-известния шпионин в света. “Спектър” ще е последният филм за Бонд с негово участие, макар продуцентите да за готови на всичко да го запазят. Благодарение именно на Крейг MGM да спечели над 2 милиарда паунда и да се спаси от банкрута, пред който бяха изправени.

Компанията преценила, че ако му предложат наистина много пари, ще променят решението му, но той все пак се отказал. Според слуховете е възможно следващият Джеймс Бонд да бъде друг британец – Том Хидълстън.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !