Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Иван Ласкин е луд по Алекс Сърчаджиева

отпечатай новината

20.05.2016 15:52 | Видян 2384 пъти

Иван Ласкин е луд по Алекс Сърчаджиева

Младата актриса празнува рожден ден днес и познатият с пиперливия си език Ласкин написа изключително красиви думи, отправени към нея нея. Той публикува милото послание на страницата си във Facebook, придружено с черно-бял кадър на Сърчаджиева:

“Толкова те обичам, че дори не забелязвам детето ни когато притичва покрай теб! Толкова те обичам, че когато стоеше под дъгата в Гърция тя ми се видя черно-бяла… Обичам бръчиците и нескопосаната ти прическа сутрин, когато се събуждаш и приличаш на мокро врабче… Толкова те обичам, че само когато съм с теб не съм егоист. Толкова те обичам, защото ме правиш добър и нежен, защото цериш просташкият ми характер само с поглед… защото те обичам”, започва актьорът.“Обичам тайнството ти на честен човек и някои релефи от тялото ти за които няма да споделя))) Обичам дишането срещу лицето ми когато спиш и аз те гледам! Обичам да те галя и ти да се усмихваш на сън.
Честит Рожден Ден, Сузи! Безмерно те обичам….Честит Рожден Ден, луничаво врабченце, Честит Рожден Ден, Александра!”

Ласкин успя да умили не само своята половинка, но и своите фенове. Веднага под кадъра на любимата му Алекс заваляха стотици коментари и пожелания за рождения й ден.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !