Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Галена с рожден ден за 50 бона

отпечатай новината

25.05.2016 09:27 | Видян 3709 пъти

 Галена с рожден ден за 50 бона

Галена отпразнува повече от пищно рождения си ден на 21 май, навръх християнския празник Свети Свети Константин и Елена. Изпълнителката на „Стара каравана" пръсна над 50 бона за личния си празник, споделя Всеки ден. Тя посрещна гостите си в панорамния ресторант на бившия хотел „Кемпински" - сега „Маринела".

Чалга дивата навърши 31 години и не спести средства за изисканите блюда, напитки, украсата и, разбира се, облеклото си. Смядовката се бе барнала с черна рокля от прозрачна материя, а гостите се чудеха дали носи бельо, или не. Така или иначе всички признаха, че е много красива и стилна в тоалета си. Той остави много малко на въображението, а самата певица без свян заставаше в секси пози за кеф на гостите си.

Галена или по-скоро мъжът й Галин не бяха скромничели при избора на порциите с храна, изисканото шампанско и скъпото уиски за рождения ден. Самата пайнерка се раздаде на макс и не спираше да се забавлява, така че да създаде настроение и на гостите си, издават присъствали на партито.

Сред първите пристигнали на празника бе нейната колежка и бивша жена на мъжа й Галин - Деси Слава. Блондинката дойде в компанията на последното си гадже - боксьора Благой Найденов. Двете пайнерки са доказателство, че между колежки може да се появи добро приятелство, независимо че в живота на всяка от тях е имало един и същи мъж. Те позираха усмихнати, прегърнати, обяснявайки се в любов една на друга в социалната мрежа. „Кралица Галена", бе коментарът на Деси Слава към фотоса с колежката й, станала преди време известна с любителско порно клипче.

Много малко от колегите на рожденичката бяха сред поканените на ВИП партито й. Появиха се Фики Стораро и Галин, Цвети Янева, Кали, но Преслава така и не дойде да я уважи. Двете звезди в „Пайнер" си обърнаха гръб след годишните награди на телевизия „Планета", а поводът беше статуетката за Певица на годината, която отиде при Преслава, макар че Галена смяташе, че е най-достойната да я получи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !